jueves, 10 de abril de 2008

Les TIC al currículum d'infantil

Crec que en el Reial Decret no hi ha prou suport a les TIC ja que aquestes només apareixen en uns pocs apartats d’aquest.
Es parla d’un apropament a les tecnologies de la informació, també en l’àrea de coneixement de l’entorn ens parla de l’ importància d’aquestes dient-nos que els nens han d’identificar el paper de les TIC dins de la societat i l’ importància que aquestes tenen en les nostres vides, interessant-nos i iniciant-nos en el seu ús. En el bloc de llenguatge audiovisual i tecnologies de la informació i la comunicació també li dóna importància a les TIC, els nens s’han d’iniciar en l’ús d’instruments tecnològics com l’ordinador, càmera o reproductors de so i imatge, com a elements de comunicació. Els nens s’han d’apropar també a produccions audiovisuals, com pel•lícules, fent avanç una valoració dels continguts i de la seva estètica, han de arribar a distingir la realitat de la ficció.
Com he dit al començament de l’entrada crec que es tracten molt poc les TIC al currículum, ja sigue d’infantil com de primària. Per a la meva opinió les noves tecnologies haurien d’estar més pressents, ja que amb elles és possible treballar les tres àrees del currículum d’infantil, crec que és important que es renove el currículum i que es posse al dia ja que les noves tecnologies estan presents a la vida quotidiana de tot nen i a l’escola és important que també ho estiguen .

No hay comentarios: